Wil je een keer mee trainen, je aanmelden of heb je andere vragen? Mail dan naar communicatie@harlemlakers.nl.

Kinderen tot 12 jaar kunnen altijd een paar proeftrainingen volgen op maandag en of woensdag van 17:30 uur tot 19:00 uur in Sportcentrum Caland.

Vanaf 12 jaar zijn er verschillende tijden, dus moet je echt even mailen.

Voor de allerkleinste spelertjes is er ook nog de Basketball s’Cool op de zaterdagochtend.

Heb je al mee getraind of heb je al eerder bij de Harlemlakers gespeeld? Mail dan de ledenadministratie voor een inschrijfformulier: ledenadministratie@harlemlakers.nl.

Basketballen bij Harlemlakers is leuk en uitdagend als iedereen zijn steentje bijdraagt. Daarom heeft ieder lid plichten, maar natuurlijk ook rechten.

Alle leden hebben recht op:

• training
  • competitie wedstrijden
  • eventuele toernooien

Daarnaast heeft ieder lid ook de plicht om:

• zich sportief te gedragen
  • contributie te betalen
  • bij wedstrijden van andere teams jury of scheidsrechter te zijn (vanaf 14 jaar)
  • medewerking te verlenen bij extra activiteiten
  • tijdens wedstrijden clubkleding te dragen
  • vanaf 15 jaar het scheidsrechtersdiploma F te halen
  • zich af te melden bij de trainer als je niet op trainen komt
  • zich ruim op tijd af te melden bij de coach als je niet bij een wedstrijd kunt zijn
  • om beurten vervoer te regelen naar uitwedstrijden (zie Teamouders)

Ook de ouders van jeugdleden worden betrokken, zie daarvoor de pagina Ouders.

Lid zijn van Harlemlakers houdt dus meer in dan alleen maar basketballen!

Voorwaarden Lidmaatschap Harlemlakers
Voorwaardenlidmaatschap