IEDERE ZATERDAG VAN 9:30 TOT 11:00 UUR IN SPORTCENTRUM CALAND

De Basketball ‘s Cool is in 2007 bedacht en opgezet vanuit Harlemlakers en is intussen omarmd door bijna iedere basketball vereniging in Nederland. In 2009 is de organisatie overgegaan naar Stichting Basketball ‘s Cool Amsterdam.

De Basketball ‘s Cool is basketballen voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar. In de Calandhal leer je de basis van het basketballen van ervaren trainers. De basketbal houding, balbeheersing, passen, lay-up’s, scoren en verdedigen. Maar ook hoe je met elkaar speelt en met veel plezier. Lekker basketballen, rennen, spelletjes en wedstrijdjes doen op de zaterdagochtend. Ontdek het ook: Basketball is Cool!

Als je interesse hebt, doe een keer mee!

De eerste twee proeflessen zijn gratis. Neem gymkleren mee en sportschoenen voor binnen. Bij binnenkomst noteert de trainer je naam en mobiele telefoonnummer, dat is alles.

Als je verder wilt gaan bij Basketball’scool Amsterdam dan kost de inschrijving € 7,50 en een strippenkaart voor 10 keer € 22.50.

Minstens vier keer per seizoen organiseren we een toernooi waarin teams van de verschillende locaties tegen elkaar spelen. De kosten van een toernooi zijn € 5.