Basketball.nl, dé basketball app voor alle Harlemlakers, toeschouwers , officials én alle basketbalfans

Beste Harlemlakers

De bond heeft een nieuw systeem en wij gaan vanaf dit seizoen werken met de  nieuwe basketball app waarmee jullie ook alles kunnen volgen,
Het is daarom noodzakelijk deze app indien mogelijk te downloaden via de app stores. In de app kun je je eigen actuele informatie die belangrijk is voor ons en de bond aanpassen. ( telefoonnummers, email adressen enz.) Zie je bij jouw gegevens geen foto staan, upload dan voor 15 september een nieuwe actuele foto via de app, hoe dat werkt vind je allemaal daar.

Let op: zorg dat je bij het registreren in de app  hetzelfde email adres gebruikt die bij ons bekend is!!
Mocht dit op de één of andere manier voor jou niet mogelijk zijn stuur dan je actuele gegevens en foto naar ledenadministratie@harlemlakers.nl dan zorgen wij dat het in orde komt.

Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag.
Volg je favoriete spelers en teams,  alle standen, uitslagen en programma’s! Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd.

Meer info vind je in het linker menu op deze pagina onder het kopje Sportlink en op
https://www.sportlink.nl/basketball-nl/

Bestuur Harlemlakers