11-08-2015

Foto Impressie U18-2 - LC players 08 - 12 - 15

94 - 57

Klik op een foto voor meer (grotere) foto's

( Foto's Marjan Mak)

 

22-11-2015

Zondag 22  november zijn 18 Harlemlakers geslaagd voor hun scheidsrechter F diploma!

Super gedaan!! Van harte gefeliciteerd:

Mike, Kyle, Falco, Simon, Luka, Romme, Cas, Islam, Michel, Joshua, Batuhan, Kaan, Eldar, Maurice, Jesse, Bpb, Mick & Jeroen

Het bestuur.


22-9-2015

Beste Harlemlakers,

Het is gelukt om ruimte  te vinden om deze week toch nog te kunnen trainen. We kunnen trainen in de Sporthoeve in Badhoevedorp, -Snelliuslaan 1

KLIK HIER VOOR HET SCHEMA Inclusief de trainingen in Amstelveen en de Ichtus. Je wordt ook nog door je coach geďnformeerd.De thuis wedstrijden gaan dit weekend ook gespeeld worden in de Sporthoeve, hierover worden jullie apart geďnformeerd. Heb je tafeldienst hou hier dan alvast rekening mee dat je naar Badhoevedorp moet.

De uitwedstrijden gaan natuurlijk ook gewoon door. Hou deze site, facebook en twitter in de gaten


20-9-2015

Beste Harlemlakers,

Voor alsnog is de informatie stroom over de opvang in de Calandhal minimaal.

Wat we vandaag te horen hebben gekregen is het de komende week nog niet mogelijk is om te trainen en de wedstrijden komend weekend ook geen doorgang kunnen hebben.

Je kan het laatste nieuws volgen op de site van de gemeente: https://www.amsterdam.nl/actueel/asielzoekers/noodopvang/

Als we meer informatie hebben van de week dan laten we dat weten.

Het bestuur.

BASKETBALL'SCOOL

Hoewel de opvang van de vluchtelingen een tijdelijke opvang is, gesproken wordt over enkele dagen, verwachten wij niet dat de hal zaterdag beschikbaar zal zijn voor de training van Basketball'scool.Het enige dat wij op dit moment kunnen doen is de mogelijkheid te geven dat uw kind op een andere (zaterdag)locatie van Basketball's Cool Amsterdam kan basketballen. Dat kan in de locaties Landsmeer, in in Amsterdam Oost De Kleine Kapitein, IJburg en Amstelcampus. Zie onze website www.basketballscoolamsterdam.nl voor de adressen en de tijden. Vergeet de strippenkaart niet mee te nemen. Als er meer nieuws is over de beschikbaarheid van de Calandhal dan zal het bestuur van de BASKETBALL'SCOOL per e-mail contact opnemen.

 


1-9-2015

INDELING TEAMS

De indeling van de teams vind je HIER ( wie speelt waar).

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van de indeling ? Dat kan altijd !

 Speel je in U12 of U14 1 of U14 2 kun je contact opnemen met Gideon van der Hijden (gideonvdhijden@gmail.com )

Speel je in U 24 , U 20, U 18 1, U 16 1  of AAC u14 1 of U 15 of combiteam MBCA 16 1 Kun je contact opnemen met Rene van Vlaanderen (rene@houseofsports.nl).

Speel  je in de heren- of dames senioren, U 16 3, U 16 4 , U 18 2 , U 22 of M 18 dan kun je contact opnemen met Peter Haarms ( pchaarms@hetnet.nl)

 Heel veel basketbalplezier  !!!


1-9-2015

De oefenwedstrijden van Zondag 30 augustus waren een groot succes!

 Met dank aan Albert Heijn Zeemanlaan 2 in Badhoevedorp voor het verstrekken van de gratis lunch!

 

     Meer foto's bekijken?? KLIK HIER

 

 

 

 


13-8-2015

En toen werd het stil…..

Maandag 10 augustus is Henk van den Haak overleden. Henk was een bijzonder mens, met grote verdiensten voor onze vereniging en waaraan Harlemlakers veel te danken heeft. Hij is ere-voorzitter en ere-lid van onze vereniging.

Henk is 74 jaar geworden.

Henk werd voorzitter in de tijd dat Harlemlakers nog SV Kombij heette en onderdeel was van die omni-vereniging. Henk zag dat de basketbal afdeling van SV Kombij  beperkt werd in haar ontwikkeling en heeft het proces geleid om af te scheiden van SV Kombij en een nieuwe vereniging op te richten: Harlemlakers. Geen makkelijke periode maar door hem met grote inzet en passie geleid.

Daarbij had hij veel oog voor het belang van elk lid. Dat die zich thuis voelde bij de vereniging en zich kon ontwikkelen. Een goed voorbeeld daarvan is hoe Henk de onderhandelingen gevoerd heeft over de overgang van Okke te Velde van onze vereniging naar de eredivisie. Het was zijn beslissing om Okke te laten gaan tegen een beduidend lagere opleidingsvergoeding dan mogelijk was. Puur om het belang van de speler.

Henk was voorzitter, zijn vrouw Ria de wedstrijdsecretaresse. Samen gaven zij heel veel van hun tijd aan Harlemlakers met zoveel inzet. Wij kwamen daar vaak. Voor vergaderingen en altijd gezellig en lol en hopen emoties maar altijd weer goed de deur uit.

Henk was een clubman in hart en nieren; altijd aanwezig in de sporthal, altijd bezig om een wedstrijd te fluiten, het clubblad te regelen, vrijwilligers te zoeken of de teams aan te moedigen. Altijd met passie, een luide stem en het hart op de juiste plaats, bij de vereniging.

Met dankbaarheid denken wij terug aan Henk. En wij denken aan zijn vrouw Ria, hun kinderen Patrick, Danny en Robin, allen oud leden van Harlemlakers, de kleinkinderen en achterkleinkind. Wij wensen hen heel veel kracht toe in de wetenschap hoe belangrijk Henk is geweest voor Harlemlakers en hoe groot onze waardering voor hem is geweest en zal blijven.

Ron Driessen

Joep Hartman

De rouwkaart van Henk kunt u hier lezen.


10-8-2015
INNING CONTRIBUTIE


Harlemlakers is volop in beweging Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. Eén van deze slagen betreft de inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren. Daarom zal vanaf komend jaar de inning worden uitbesteed worden aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innenvan contributies. Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor jullie is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht).

Wat betekent dit samenwerkingsverband concreet?
ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie inningen
over. ClubCollect zal via SMS en email contact opnemen met alle leden (zorg er daarom voor dat de ledenadministrateur recente en juiste gegevens van u heeft). De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en email. 

Stuur daarom het 06-telefoon-nummer, email-adres en woon-adres van degene die de rekening gaat betalen aan: penningmeester@harlemlakers.nl !

Door op een link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect. Hier kunt u kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in termijnen. De betalingen verlopen via iDEAL en zijn daarom 100% veilig.

Een deel van uw persoonsgegevens (naam, adres, emailadres en telefoonnummer) zullen hiervoor worden verstrekt aan ClubCollect en zullen alleen zichtbaar zijn voor de penningmeester, voor ClubCollect en u als clublid. Deze verwerking is noodzakelijk ter uitvoering van het lidmaatschap van de vereniging, meer specifiek de verwerking van betalingsgegevens voor de verenigingscontributie. Deze verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder bWbp). U als clublid kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt voor commerciële doeleinden. Meer informatie over de behandeling vanpersoonsgegevens door ClubCollect kunt u vinden op
https://clubcollect.com/nl/legal/privacystatement
.
Wanneer u vragen heeft over bovenstaande neemt u dan contact op met de
penningmeester:  penningmeester@harlemlakers.nl
Voor meer informatie over ClubCollect verwijs ik u graag naar de website www.clubcollect.com .

Het Bestuur